De winnaars zijn bekend! Afgelopen vrijdag 8 februari streden 20 teams in 4 poules om de prijzen en de winnaars waren niet altijd zoals vooraf voorspeld. Alle uitslagen en eindstanden vindt je op: Uitslagen finales Sovicos Scholen Volleybal League 2013.

In de Junioren Mix (onderbouw) poule was het ontzettend spannend met 3 teams die op 12 punten eindigden: Haags Montessori Lyceum, Wateringse Veld College en Segbroek College. De setpunten moesten de doorslag geven. De winst ging uiteindelijk naar Wateringse Veld College (+62 pt), net voor HML (+56 pt) en voor Segbroek (+17 pt).

In de Meisjes 15+ domineerden zoals verwacht het team van Segbroek College met 3 overwinningen. Knap was wel het gelijke spel van the International School of The Hague 1, dat eindelijk als 2e eindigde in deze poule.

Bij de Jongens 15+ ging de overwinning verrassend naar het Johan de Witt College. Alle wedstrijden werden gewonnen, waarbij het soms heel spannend bleef tot het laatste punt van de set. Goed gespeeld heren!

In de docenten poule was de overwinning voor het team van Segbroek College dat ook alle wedstrijden won en toch wel duidelijk de meeste volleybal routine had in het team.

De winnaars in de Meisjes 15+ poule (Segbroek College) en Jongens 15+ (Johan de Witt College) mogen door hun overwinning meedoen aan de landelijk Mission Olympic finale ronde op 31 mei in Amsterdam.