den haag logo2   SCHOLEN VOLLEYBAL LEAGUE 2017    

Op vrijdag 7 april zijn de finales gespeeld en daarmee is de scholenvolleybal league 2017 weer ten einde!
Opnieuw was het weer een spannende competitie verdeeld over 3 voorrondes en een finaledag. Aan het gehele toernooi hebben 46 teams deelgenomen verdeeld over 15 scholen.

Categorie Junioren mix:
In deze categorie zaten drie van de vier teams dicht erg dicht bij elkaar en zijn er leuke en spannende wedstrijden gespeeld. Met maar één punt verschil met nummer twee is Segbroek College de winnaar geworden.

Categorie Meisjes 15+
In deze categorie was er een overduidelijke winnaar die in deze finale geen enkele set verloor. Dit was net als vorig jaar het team van Segbroek College.

Categorie Jongens 15+
Ook bij de jongens was er één school die zonder puntverlies de finale heeft gewonnen. Dit keer een andere winnaar dan vorig jaar: het team van Lyceum Ypenburg.

Categorie Docenten
In deze categorie is het Diamant College de overtuigende winnaar geworden. Voor de tweede plaats eindigde twee scholen gelijk. Op basis van het saldo van de gehaalde punten werd de Vrije School tweede en het Hofstad Lyceum derde.

Aan alle winnaars: gefeliciteerd met het behalen van de titel van 2017!

Voor de teams van de categorieën Jongens 15+ en Meisjes 15+ krijgt hun kampioenschap nog een vervolg doordat zij mogen deelnemen aan het nationale toernooi “Olympic Moves” op vrijdag 9 juni 2017.

Het is een wederom een succesvol toernooi geworden met veel enthousiaste leerlingen!
Ik wil alle scholen bedanken voor hun deelname en inzet. Wij hopen jullie weer te mogen ontvangen in het komend schooljaar!


Met sportieve groet,
Gemeente Den Haag en Volleybalvereniging Sovicos

Info via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.