SCHOLEN VOLLEYBAL LEAGUE 2018


Op vrijdag 13 april zijn de finales gespeeld en daarmee is de scholenvolleybal league 2018 weer ten einde!
Opnieuw was het weer een mooie competitie verdeeld over 3 voorrondes en een spannende finaledag. Na een wat moeizame start na de voorjaarsvakantie hebben aan het gehele toernooi 39 teams deelgenomen verdeeld over 14 scholen.

Categorie Junioren mix:
In deze categorie zijn twee scholen op 12 punten geëindigd. Wateringse Veld College en Zandvliet. Uiteindelijk is Zandvliet Lyceum winnaar geworden door een beter saldo. Sorghvliet College en Segbroek College eindigen ook gelijk met 6 punten maar Sorgvliet had een beter saldo en werd derde.

Categorie Meisjes 15+
Ook hier is Zandvliet eerste geworden met slechts één punt meer dan Johan de Witt. Sorghvliet eindigde op de derde plaats met weer een puntje minder. Het lag hier dus erg dicht bij elkaar.

Categorie Jongens 15+
Net als vorig jaar is Lyceum Ypenburg weer als winnaar uit de bus gekomen met slechts één punt meer dan Zandvliet. Johan de Witt eindigde als derde.

Categorie Docenten
Het Diamant College heeft de wisselbeker moeten afstaan aan de Vrije School die overtuigend winnaar werd met 14 punten. Diamant werd een goede tweede gevolg door de International School of The Hague.

Aan alle winnaars : gefeliciteerd met het behalen van de titel van 2018!

Voor de teams van de categorieën Jongens 15+ en Meisjes 15+ krijgt hun kampioenschap nog een vervolg doordat zij mogen deelnemen aan het nationale toernooi “Olympic Moves” op vrijdag 8 juni 2018  in Papendal.

Het is een wederom een succesvol toernooi geworden met veel enthousiaste leerlingen!
Ik wil alle scholen bedanken voor hun deelname en inzet. Wij hopen jullie weer te mogen ontvangen in komend schooljaar!

Met sportieve groet,
Gemeente Den Haag en Volleybalvereniging Sovicos

Info via : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.