Je bent van harte welkom bij Sovicos!  Meld je aan voor een proeftraining door een mail te sturen naar de TC (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of de Jeugd TC (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of neem contact met ons op via ons contactadres. Vermeld daarin je telefoonnummer, leeftijd en eventuele volleybalervaring (niveau, positie, etc.). De TC/Jeugd TC doet dan een voorstel voor een team waar je vrijblijvend twee keer kunt meetrainen. Mocht je hierna lid willen worden dan ontvang je op de training een aanmeldingsformulier, of je kan hier het aanmeldingsformulier downloaden. Aanmeldingen voor het mini-volleybal moeten gedaan worden via dit mini-aanmeldingsformulier.
Vul dit formulier (elektronisch) in en lever het origineel getekende formulier in bij je TC-contact of trainer.
Een aanmelding geldt minimaal voor het hele seizoen.

Mocht je al lid zijn maar nog niet per incasso betalen en zou je dat wel willen, dan kan je hier het incasso-machtigingsformulier downloaden.

(De linkjes zijn Adobe PDF documenten, als je de Reader nog niet hebt, klik op de knop rechts.)

Het huishoudelijk reglement waar naar verwezen wordt op het aanmeldingsformulier, is hier te vinden. Lees dit goed door.
De statuten kunnen desgevraagd worden opgestuurd.

Sovicos verwerkt uw persoonsgegevens conform de privacyverklaring.

Spelerskaart/Pasfoto

Als je eerder lid bent geweest van een volleybalvereniging moet je er zelf voor zorgen dat je in het bezit komt van je spelerskaart (bij de vorige vereniging). Mocht dit om een of andere reden niet lukken dan kunnen wij een nieuwe spelerskaart aanvragen bij de NeVoBo. De kosten hiervan (€ 5,-) berekenen wij aan je door.
Je moet er ook voor zorgen dat je een digitale pasfoto inlevert; ook als je geen recente spelerskaart hebt. 
De pasfoto moet voldoen aan de volgende eisen:

a. Het dient een actuele, goedlijkende pasfoto te zijn
b. Van voren genomen (oriëntatie portret)
c. Ogen goed zichtbaar
d. Kleurenfoto
e. Uitsluitend een JPEG bestandformaat is toegestaan
f. Resolutie 600x800 pixels
g. Verhouding 3x4
h. Bestandsgrootte 256 tot 512 kb

Deze foto moet je sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..