Sovicos en sportvereniging Kameleon (speciaal voor aangepast sporten) zijn na de zomervakantie gestart met zitvolleybal. De eerste instuif/training was op
11-9 in de sportzaal van Kameleon, Veldzicht 20 in Den Haag. 

Ben je geïnteresseerd en wil je meedoen aan zitvolleybal, vul dan het aanmeldingsformulier in en lever deze in bij Yvonne Nieuwmans (contactpersoon zitvolleybal Sovicos) of stuur naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    
Er heeft namelijk nog niemand toegezegd deze functie te willen vervullen. 

Wanneer niemand deze functie overneemt hebben het bestuur én de vereniging een probleem.
De Secretaris zorgt er o.a. voor dat alle communicatie tussen de vereniging, gemeente en de leden soepel verloopt. Zonder goed en tijdig contact met de gemeente zal Sovicos een aantal vergoedingen gaan mislopen. Verder zorgt de Secretaris er binnen het bestuur voor dat er een datum en een locatie is voor de maandelijkse Bestuursvergaderingen en de jaarlijkse ALV.
Deze vergaderingen worden ook voorbereid door de Secretaris d.m.v. het opstellen van een agenda.

Ruim 2.000 sporters met een verstandelijke beperking zullen op 12, 13 en 14 juni 2020 worden ontvangen in Den Haag voor de Special Olympics Nationale Spelen. Op deze spelen zijn alle sporters met een verstandelijke beperking welkom, ongeacht niveau of eerdere prestaties. Ook bij deze Special Oplympics zal Sovicos weer actief betrokken zijn; in vervolg op het buddytoernooi van 2018. Lees meer op: http://specialolympics2020.nl/                                            

Beste leden en ouders/verzorgers van jeugdleden van Sovicos,

Al een paar jaar geleden heeft volleybalvereniging Sovicos besloten om een vertrouwenspersoon aan te stellen. De vertrouwenspersoon is de persoon tot wie alle leden en/of de ouders van jeugdleden zich kunnen richten, als zij door een ander persoon binnen de vereniging op een onwenselijke manier worden benaderd. Je moet hierbij denken aan pestgedrag, smaad, aantasting van de persoonlijke integriteit, seksuele intimidatie en of misbruik en discriminerend of racistisch gedrag. Deze begrippen hebben terecht een beladen karakter en worden – gelukkig maar – meestal niet direct in verband gebracht met een gezellig of fanatiek potje volleybal.

                       

Toe aan nieuwe volleybalschoenen en korting op
je (aanvullende) zorgverzekering en ook nog
korting bij de Nevobo?