Op woensdag 29 november werd het 2e Basisscholen Volleybal Toernooi georganiseerd door Sovicos. Het was een drukte van belang en er werd hard gewerkt, zowel door de deelnemers als de vrijwilligers.

Namens iedereen bedankt!

Kijk hier naar een foto impressie...

          

Onlangs hebben we weer een sponsor gestrikt. De online webwinkel Onlyvolleybal.nl is een aanvulling op de fysieke winkel van Sport-Inn te Goor, op een kleine 200 km afstand van Den Haag.

 Zie de volgende link: Veranderingen spelregels Topdivisie en lager

Voetfouten: zie de volgende link:
https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/oude-voetfoutregel-terug-vanaf-nieuwe-seizoen

Wil je alle spelregels inzien. Je vindt ze via de volgende link:
Spelregels 2017-2018 Topdivisie en lager

Onlangs hebben we een contract ondertekend waarmee de samenwerking met Annatommie mc op het gebied van bewegingszorg een nieuwe impuls krijgt. Zie het bijgaande artikel  https://voorburgsdagblad.nl/hernieuwde-samenwerking-annatommie-mc-en-volleybalvereniging-sovicos/

Een Sovionesie zit er nog niet tussen maar je kan jouw Sovicos wedstrijdshirt, trainingspak, sporttas en nog vele andere artikelen bestellen via:

LET OP!  Voordat je een wedstrijdshirt gaat bestellen MOET je een beschikbaar rugnummer aanvragen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sovicos staat vermeld op de Nevobo website als
"Club van de Maand"; de eerste volleybalvereniging die indoor-
en beachvolleybal aanbiedt op één locatie, de toplocatie Sportcampus Zuiderpark.  
In augustus zijn er 2 instuifavonden waarbij geïnteresseerden vrijblijvend binnen kunnen lopen voor een proeftraining. In september starten de trainingen.

Het hele artikel is via de nevobosite te lezen.