Altijd al willen volleyballen of heb je nog geen club voor komend seizoen? Of ben je geinteresseerd om als trainer onze vereniging te komen versterken?

Je bent van harte welkom om een keer vrijblijvend mee te trainen bij de gezelligste vereniging van Den Haag.
Onze damesteams spelen promotieklasse t/m 4e klasse en de herenteams spelen in de 1e klasse t/m 4e klasse. Ook hebben wij een aantal jeugdteams, zowel voor meisjes, jongens en mini's.

Voor ons heren 1 (1e klasse) zoeken wij voor diverse posities nog spelers.

Meld je aan via de  button rechts boven aan de pagina. Of stuur een mail naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.(voor senioren) of naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (voor jeugdleden). Vermeld in de mail of je al volleybal ervaring hebt, welk niveau en welke positie je gespeeld hebt.

Dat is wat Sovicos komend seizoen te wachten staat. Er heeft namelijk nog niemand toegezegd deze functie te willen vervullen als onze huidige Secretaris per september stopt.

Wanneer niemand deze functie overneemt hebben het bestuur én de vereniging een probleem.
De Secretaris zorgt er o.a. voor dat alle communicatie tussen de vereniging, gemeente en de leden soepel verloopt. Zonder goed en tijdig contact met de gemeente zal Sovicos een aantal vergoedingen gaan mislopen. Verder zorgt de Secretaris er binnen het bestuur voor dat er een datum en een locatie is voor de maandelijkse Bestuursvergaderingen en de jaarlijkse ALV.
Deze vergaderingen worden ook voorbereid door de Secretaris d.m.v. het opstellen van een agenda.

Beste Sovicossers,
Nu het zonnetje langzamerhand steeds meer gaat schijnen en de temperatuur eindelijk wat gaat stijgen, komt natuurlijk ook het volleybalevenement Volley 2018 steeds dichterbij.
Om de (beach)volleybalsport voor steeds meer doelgroepen aantrekkelijk te maken, wordt er tijdens het finaleweekend op zaterdag 21 juli in de beachhal van de Sportcampus voor de eerste keer in Nederland een G-BEACHVOLLEYBALTOERNOOI georganiseerd. Dat doet de SGK Den Haag, de stichting die zich inzet voor het mogelijk maken van sportbeoefening door mensen met een verstandelijke beperking in samenwerking met Best Buddies, een vrijwilligersorganisatie die ervoor zorgt dat jongeren met een verstandelijke beperking samen met een buddy aan allerlei activiteiten kunnen meedoen.

Na een spannend seizoen, waarin D1 op de 2e plaats eindigde (op 2 pnt afstand van nr. 1), mocht D1
op 28 april spelen voor een plek in de promotieklasse.
Er werd met 12 teams gestreden voor 2 plekken, dus D1 stond voor een behoorlijke opgave, maar vol goede moed gingen zij naar Noordwijk voor een mooie afsluiting van het seizoen.                 

  
                                      GEFELICITEERD TOPPERS!!

Onlangs hebben we weer een sponsor gestrikt. De online webwinkel Onlyvolleybal.nl is een aanvulling op de fysieke winkel van Sport-Inn te Goor, op een kleine 200 km afstand van Den Haag.

 Zie de volgende link: Veranderingen spelregels Topdivisie en lager

Voetfouten: zie de volgende link:
https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/oude-voetfoutregel-terug-vanaf-nieuwe-seizoen

Wil je alle spelregels inzien. Je vindt ze via de volgende link:
Spelregels 2017-2018 Topdivisie en lager

Onlangs hebben we een contract ondertekend waarmee de samenwerking met Annatommie mc op het gebied van bewegingszorg een nieuwe impuls krijgt. Zie het bijgaande artikel  https://voorburgsdagblad.nl/hernieuwde-samenwerking-annatommie-mc-en-volleybalvereniging-sovicos/