Volleybalvereniging Sovicos zit letterlijk niet stil. We hebben ambities voor de toekomst, zowel qua niveau als wat betreft de jeugd, studenten/expats en het indoorbeachvolleybal. Daarbij past prima dat we aan de slag zijn gegaan in de sportcampus met zaal- en indoorbeachvolleybal. Een nieuwe en spannende uitdaging waarbij het nodige komt kijken.


En vragen aan de orde zijn zoals:

 

  •  wat doen we met de extra ruimte die nog niet wordt benut bij aanvang?
  • hoe werken we samen met andere verenigingen en stichtingen die op de campus actief zijn?
  • hoe zorgen we voor een goede samenwerking met de opleidingen Sportkunde van de HALO, en
       ROC Mondriaan Lifestyle, Sport en Bewegen?
  • hoe kunnen we een “thuishonk” organiseren en welke afspraken zijn dan nodig met de uitbater?

Voldoende aanleiding om te zorgen voor een goede organisatie en coördinatie van onze activiteiten op de campus. Wij zijn op zoek naar de “Campus-coördinator”. Een ondernemend lid dat oog heeft voor en in staat is om nieuwe initiatieven te ontwikkelen en uit te voeren. Zelfstandig, verbinder en resultaat gericht. Heb jij zin om hiermee aan de slag te gaan? Je moet wel bereid zijn om af en toe ’s avonds op de campus te zijn. En natuurlijk moet je het leuk vinden om samen met anderen initiatieven te nemen en volleybal op de campus verder te ontwikkelen en stimuleren. Geen paniek; je hoeft het niet alleen te doen en hebt als klankbord een bestuurslid. Het 1e jaar heb je vooral de rol als assistent; het 2e jaar ga je afhankelijk van de ervaringen zelfstandig aan de slag.

Interesse? Mail of bel dan met Theo: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; 0642902637.