NR. 1 - 21 augustus 2017 

                                     

WE GAAN WEER BEGINNEN………………

Met aandacht voor de volgende zaken:


WELKOM
Ook dit jaar wil ik de nieuwe leden van harte welkom heten. Wij gaan er bij Sovicos alles aan doen om het jullie zoveel mogelijk naar de zin te maken zonder daarbij overigens onze eigen uitgangspunten uit het oog te verliezen.

De FF Bijpraten 2.0 verschijnt met enige regelmaat om jullie ook op deze manier kennis te laten nemen van de belangrijke zaken die er binnen onze club spelen.


WIJZIGINGEN SPELREGELS
Zie de volgende link: Veranderingen spelregels Topdivisie en lager

Voetfouten
Zie de volgende link: https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/oude-voetfoutregel-terug-vanaf-nieuwe-seizoen

Wil je alle spelregels inzien. Je vindt ze via de volgende link:
Spelregels 2017-2018 Topdivisie en lager
BARSCHEMA’S
Deze week gaat het eerste schema van bardiensten de deur uit. Het gaat daarbij om de barbezetting op de woensdagavond en de eerste competitieweken. Op woensdag is steeds één bartender nodig. Op de vrijdagavond zijn 2 mensen verplicht namens het aangewezen team om bardienst te draaien. 

Belangrijke veranderingen dit jaar:
- De eerste bardienst op woensdag begint om 20.00 uur en eindigt zoals gebruikelijk om 21.00 uur.
- Er kan voortaan in de kantine alleen nog maar worden gepind zowel op woensdag als vrijdag.
- Op heel korte termijn komt er een nieuwe kassa in de kleine kantine te staan. Een nieuw systeem
   maakt het nog gemakkelijker voor de barmensen om hun dienst te draaien. Jullie worden zo
   spoedig mogelijk verder ingelicht.
- Het is zeker de eerste weken erg belangrijk dat je bij bestellingen aan de ‘klant’ aangeeft, dat er
   uitsluitend kan worden gepind.


DIGITAAL WEDSTRIJDFORMULIER
Met ingang van dit seizoen worden zowel de thuis- als de uitwedstrijden gespeeld met het Digitale Wedstrijdformulier (DWF). Veel leden zijn al bekend maar het is wellicht handig toch nog even op te zoeken hoe een en ander ook al weer werkte. Maak (voorzover je dat al nog niet hebt gedaan) een Nevobo-account aan. Dat geldt zeker voor aanvoerders, scheidsrechters en coaches. Dat werkt als volgt:
Ga naar www.nevobo.nl; klik rechts bovenaan de pagina op de tekst “inloggen” en vervolgens op de link “Meld je eenmalig aan”. De rest wijst zich vanzelf. Meer over het Digitale Wedstrijdformulier kun je vinden op de Nevobo site onder DWF.
TRAINERS VOOR TRAINERSPOOL GEZOCHT

Vind je het leuk om training te geven, maar heb je geen tijd/zin om dit structureel te doen? Geef je dan op voor de trainerspool! Je zult dan ongeveer één keer in de 6 weken worden gevraagd training te komen geven aan een team. Interesse en/of behoefte aan meer informatie? Mail dan naar Michelle Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


GEZOCHT!
COMMISSIELEDEN ACTIVITEITEN COMMISSIE EN PR-COMMISSIE

Word jij gelukkig van het organiseren van evenementen, feestjes en andere uitjes en vind je het leuk om dit voor de vereniging te doen? Dan is de Activiteiten Commissie (AC) op zoek naar jou (en je ideeën)!

Misschien minder van de feestjes, maar wel goed in het schrijven van kleine artikeltjes? Meld je dan aan voor de Pr-commissie! Je zal stukjes plaatsen op social media en onze website of je ontpopt je tot razende reporter en jaagt het nieuws binnen en buiten de vereniging na! Interesse voor één of beide commissie? Mail naar Lisa Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rob