NR. 1 - november 2018

WELKOM
Ook dit jaar wil ik de nieuwe leden van harte welkom heten. Wij gaan er bij Sovicos alles aan doen om het jullie zoveel mogelijk naar de zin te maken zonder daarbij overigens onze eigen uitgangspunten uit het oog te verliezen.
De FF Bijpraten 2.0 verschijnt met enige regelmaat om jullie ook op deze manier kennis te laten nemen van de belangrijke zaken die er binnen onze club spelen.

WIJZIGINGEN SPELREGELS
In tegenstelling tot de vorige jaren zijn er geen grote spelregelwijzigingen te melden. Zoek op de Nevbobo-site onder spelregels naar de laatste aanpassingen.

                      23 NOVEMBER    
 

     

                                         Poster23 11 18
                        EERSTE OFFICIËLE SOVICOS FEEST VAN HET SEIZOEN

Omcirkel 23 november alvast met een dikke marker in je agenda, want dan is het weer tijd om te dansen en te sjansen op het eerste, officiële themafeest van het seizoen!!

                 Presented by Heren 2 & onze Sovi-Beachvolleyballers💪

BAR

              Elke week worden de regeltjes rond de bardiensten aan de betrokken barmensen toegezonden. Probeer je daar ook aan te houden in het bijzonder v.w.b. opruimen, aanvullen en sluitingstijden. Jullie zijn gedurende de bardienst de gastvrouw/man van de vereniging en dat gaat gepaard met verantwoordelijkheden. Durf wanneer nodig te zeggen: genoeg is genoeg. Uitgangspunt op de vrijdag is dat om 01.00 uur alle rekeningen zijn betaald en dat de gang naar het vervolg van het weekend is ingezet. Uiterlijk om 01.30 moet de bar leeg zijn. Uitzonderingen (feesten) worden alleen door het bestuur toegestaan evenals de verkoop van ‘eigen’ drankjes.

DIGITAAL WEDSTRIJDFORMULIER
M.i.v. dit seizoen worden zowel de thuis- als de uitwedstrijden gespeeld met het Digitale Wedstrijdformulier (DWF). Veel leden zijn al bekend maar het is wellicht handig toch nog even op te zoeken hoe een en ander ook al weer werkt.
Maak (voor zover je dat nog niet hebt gedaan) een Nevobo-account aan. Dat geldt zeker voor aanvoerders, scheidsrechters en coaches. Dit werkt als volgt:
Ga naar www.nevobo.nl: Klik rechts bovenaan de pagina op de tekst “inloggen” en vervolgens op de link “Meld je eenmalig aan”. De rest wijst zich vanzelf.

Meer over het Digitale Wedstrijdformulier kun je vinden op de Nevobo site onder DWF.

Het DWF moet altijd de naam van de scheidsrechter en een teller bevatten. Kies als teller ALTIJD voor Resultaat invoeren en NOOIT voor Live bijhouden. Als scheidsrechter sluit jij het formulier af in het bijzijn van de aanvoerders van de teams.
Sommige tegenstanders maken wel gebruik van de versie Live bijhouden. Het is daarom belangrijk dat in je teamopstelling niet alleen de aanwezige spelers zijn opgenomen, maar ook dat de juiste rugnummers, welke die avond worden gebruikt, zijn vermeld.

BASISCHOLENTOERNOOI
Op woensdagmiddag 28 november zullen wij weer gastheer zijn van het jaarlijkse scholenvolleybaltoernooi voor basisschoolkinderen van groep 3 t/m groep 8 uit de omgeving Den Haag.
Hiervoor zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons willen helpen, want zonder jullie geen toernooi!
Het toernooi begint om + 13:00 uur en duurt tot + 17:00 uur (dit is inclusief prijsuitreiking).
Na de toernooidag gaan we met alle vrijwilligers samen eten, ook zodat de mensen die op woensdag trainen direct door kunnen gaan.  
Voor deze dag zijn we op zoek naar:   

  • 12 scheidsrechters
  • 2 mensen voor achter de wedstrijdtafel
  • 1 á 2 mensen achter de bar

Aanmelden bij : Helen (D3), Lisa (D2) & Laurien (D1) of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

                                 

VERSTERKING KADERBeeld van de voorzitter op zoek naar versterking van het bestuur VÓÓR                           

EN 

                                                                     
                                                                   
                                                                        
NA de Algemene ledenvergadering.

Nu moet het toch wel gaan lukken ? Meld je even bij Theo.

 

Rob