Sovicos is een Haags/Wateringse volleybalvereniging en heeft inmiddels de mooie leeftijd van 65 jaar bereikt. Sovicos is ontstaan door een fusie van de Haagse vereniging SVC en de Wateringse vereniging Oikos/S. In 2002 heeft ook DOS zich bij Sovicos aangesloten.

Onze thuiswedstrijden worden op vrijdagavond gespeeld in sporthal HKV/Ons Eibernest aan de Steenwijklaan; daar wordt ook op woensdagavond getraind. Op maandag- en dinsdagavond wordt er getraind in de gymzaal aan de Roemer Visscherstraat 108 en en op dinsdagavond in de Toscaninistraat 179 door de recreanten. In de sporthal aan de Steenwijklaan beheren wij een eigen kantine. Dit is erg gezellig en zo leer je snel ook de andere leden buiten je eigen team kennen.

Voor meer informatie over volleyballen bij Sovicos kun je
 een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of
voor de jeugd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06 13687456.


Heb je vragen over deze website, dan kun je de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. een mailtje sturen.